CCC Cabrio Club

CCC Cabrio Club

  • 5 prachtige Road trips per jaar
  • Alle Roadtrips, enkel bij mooi weer
  • Uitdagende rally ambiance
  • Gezellige gastronomische tussenstops
  • Lidmaatschap €. 10,00 per jaar
  • Onze rally-app is simultaan in 4 talen beschikbaar (D – E – F – NL)

Wordt lid van de CCC Cabrio Club en geniet 5 x per jaar van een schitterende Road trip door prachtige landschappen, gecombineerd met een prikkelende rally ambiance en gezellige gastronomische tussenstops. Gebruik voor aanmelding de onderstaande registratie – link.

Lid worden:

Alle bezitters van een cabrio zijn van harte welkom in de CCC Cabrio Club. De club debuteert in 2022 en moet dus nog groeien. Bij uw eerste aanmelding moet u nog niets betalen. U krijgt wel per mail alvast actuele informatie en wordt geregistreerd als kandidaat-lid. Pas als het aantal kandidaat leden boven de 50 is gestegen krijgt u een oproep om €. 5,00 over te boeken op een van de 3 onderstaande rekeningnummers van CCC Rally.

  • B / KBC Bank:                IBAN: BE69 7310 4667 7078
  • D / Aachener Bank:      IBAN: DE17 3906 0180 1326 6470 19
  • NL / ING Bank:             IBAN: NL74 INGB 0008 9160 92

Vermeld bij de overboeking “lidmaatschap CCC Cabrio Club” en vermeld verder uw naam en taal (!)

U krijgt dan per omgaande, per mail, een bevestiging van uw lidmaatschap, de Roadtripkalender en alle overige informatie in uw eigen taal.

Het lidmaatschap kost €. 10,00 per jaar. Bij aanmelding wordt eenmalig een inschrijfgeld ad €. 5,00 geheven. Eens per jaar, op 1 januari, wordt de jaarlijkse contributie geheven. Het downloaden van de CCC Rally-app is gratis. Afmelden kan op elk willekeurig moment.

Verder betaald elke lid de deelnamekosten (per Cabrio) aan elke Road trip waaraan men deelneemt. CCC Rally organiseert voor haar leden jaarlijks 5 Road trips in de periode van medio april tot medio oktober.

Alle Roadtrips worden enkel op mooi-weerdagen gereden zodat iedereen in volle teugen van de cabrio kan genieten. De Road trips worden pas op de kalender geplaatst op het moment dat de weergoden ons gunstig gezind zijn.

Data Road trips, en inschrijving:

Een Roadtrip moet minimaal 25 deelnemende equipes tellen. Leden kunnen aan het einde van elk jaar kenbaar maken in welke regio’s men het komende jaar graag een Road trip zou willen hebben. (meeste voorkeurstemmen) CCC Rally zet deze Road trips uit in de wintermaanden voorafgaand aan het nieuwe jaar. Daarna volgen we vanaf medio april de weerberichten in deze regio’s nauwlettend. Wordt mooi weer voorspelt dan komen we heel snel in actie. We kondigen de Roadtrip aan en wie de datum schikt, schrijft in. Is er voldoende animo (min. 25 equipes) , pas dan betaalt u uw inschrijving.

De Rally ambiance en het gastronomische aspect

 Elke Roadtrip bestaat uit 2 onderdelen:

Het competitieve deel: Op de route van elke Roadtrip zijn een aantal opdrachten uitgezet (de rally) Alle deelnemende equipes zijn via onze unieke rally-app met elkaar verbonden en strijden telkens in een “live gevecht” om de rally-zege. Het inschrijfgeld voor iedere “Rally” wordt bepaald door de regio waar deze verreden gaat worden. Alle inschrijfgelden worden vooraf, bij seizoenbegin, bekend gemaakt.

Het Gastronomische deel: alle kosten voor het gastronomische deel, waaronder lunch onderweg, diner na afloop en eventuele hotelkosten (als de regio geografisch verder weg ligt) zijn “rekening man”. Dit wil zeggen, CCC Rally zoekt in het voortraject geschikte restaurants en hotels, maar betalen doet iedereen zijn eigen gemaakte kosten ter plekke zelf.

Voor 2022 zijn de volgende 5 Roadtrip gepland:

Grensland
€ 49,50 per cabrio
(Heuvelland - Wallonië)
Eifel
€ 49,50 per cabrio
(Eifel – Schleiden)
Ardennen
€ 49,50 per cabrio
(St. Vith – Luxemburg)
Bergisches Land
€ 49,50 per cabrio
(Bensberg – Nümbrecht)
Sauerland
€ 54,50 per cabrio
(Bad Berleburg – Bad Laasphe)

Instagram