Osseforth Family Drive & Osseforth Rally

Om te beginnen, onze Rally is volledig Corona – proof, doch meer hierover later. Onze Rally werd mogelijk dankzij onze unieke Rally – App die gedurende het rijden centraal staat. Onze app vervangt het Roadboek, geeft de opdrachten, beoordeelt uw antwoorden, vergeeft de punten en stelt continu een actuele tussenstand ter beschikking.

De rally

In deze door corona gedomineerde tijd, is onze rally bovenal een boeiend “dagje uit”. Ga er dus bewust eens lekker tussenuit en verblijf desondanks de hele tijd in de beschermde omgeving van uw eigen auto. Door onze app bent u constant nauw verbonden met de Rally en alle overige equipes. Onze rally kent 2 klassen: de Osseforth Family Drive en de Osseforth Rally.

De hele rally voert u door prachtige Nederlandse en Belgische landschappen. Bij het inschrijven kunt u uw eigen picknick pakket kiezen. Onderweg passeert u o.a. een 4 Km lang traject met idyllische bankjes en een fenomenaal panorama. Iedere equipe bepaald zelf waar en op welk moment men picknicken wil. De app kent geen tijdslimiet. Het enige verschil tussen Family Drive en Rally is dat de deelnemers aan de Rally aan het einde nog twee klassementsproeven rijden die de Family Drive klasse niet rijdt. Uw klassementsproef ritten worden door ons gefilmd en na de Rally krijgt u een video van uw eigen ritten per mail toegezonden. Verder zijn Family Drive en Rally identiek.

Rally rijden met onze App moet u gewoon een keertje doen

Ervaar zelf waarom rally rijden met onze app van start tot finish super spannend is. Ook meerijdende kinderen genieten hierdoor van een avontuurlijke speurtocht. Iedereen in de auto is immers druk bezig met het spotten van checkpoints, het herkennen van fotoscenes, het zich kunnen herinneren van flashback items, het oplossen van quizvragen en het meesteren van Average Speed Tests. Doordat de app al uw antwoorden direct van een score voorziet, uw totaalscore continu actualiseert en al deze scores verwerkt in een voor alle deelnemers altijd zichtbare tussenstand, verandert de Rally in een “fascinerend Live-gevecht” tussen alle equipes.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.