Welke features (opdrachten) kunt u tijdens onze rally verwachten

U passeert onderweg diverse “opdrachten” deze zijn:

  1. Checkpoints: Bordjes langs de route, (van makkelijk tot moeilijk te spotten) voorzien van een letter-cijfer code.
  2. Fotoherkenningspunten: U ontvangt bij de start een A4 vel met de te herkennen fotoscenes. Deze foto opnames zijn voorzien van een code (2 letter / 2 cijfers) De op eze foto’s afgebeelde scenes moet u, al rijdend, onderweg zien te herkennen.
  3. Flashback vragen: zijn (pop up) vragen die in de app (soms) verschijnen na een checkpoint. Flashback vragen (multiple choice) gaan over kort voorheen gepasseerde situaties. De tijd om flashback vragen te beantwoorden is beperkt.
  4. Rally quiz: Een quiz op een afgesloten locatie. (b.v. parkeerplaats) Opdracht: in een bepaald tijdsbestek trachten zoveel mogelijk vragen (multiple choice) goed te beantwoorden. Weet u een vraag niet, gok (!) en ga z.s.m. verder met de volgende vraag.
  5. Average Speed Tests: Bij AST proeven moet u zo exact mogelijk een gemiddelde snelheid rijden over een nog onbekend traject. Er staat een Startbord en een finishbord langs de route als begin- en eindpunt van de proef. Een AST proef vereist goed teamwork tussen driver en navigator en gevoel voor gereden snelheid. Meer weten
  6. Klassementsproeven: Bij klassementsproeven (op een afgesloten terrein) dient een bepaald traject zo SNEL en FOUTLOOS mogelijk te worden afgelegd. Echter (!) het lay-out van deze trajecten is zo gemaakt dat niet snelheid maar precisie de enige sleutel tot succes vormt.
    Te hard (of onverantwoord) rijden lijdt zelfs tot uitsluiting. Meer weten
  7. Car of the day: is een feature waarbij alle deelnemers de mooiste deelnemende auto van die dag kiezen. Alle bij de start gefotografeerde auto verschijnen in de app. Alle equipes kiezen (verplicht) daaruit de “Car of the day”.
  8. Live Battle: Alle “opdrachten” leveren punten op. Ze vormen uw persoonlijke score. Alle persoonlijke scores worden direct verwerkt in een actueel klassement dat alle equipes continu kunnen inzien. De Rally ontvouwt zich hierdoor tot een spannende “live battle”.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.