Verhuur CCC Rally – app

Maak van uw rally, met de CCC Rally app, een fascinerend event en biedt uw deelnemers een uniek nieuwe beleving van rally rijden.

U bent een (ervaren) organisator van rally’s, en wilt aan uw evenement unieke en fascinerende features toevoegen. Dat kan door een samenwerkingsovereenkomst met CCC Rally BV. Wij bieden immers met de door ons ontwikkelde CCC Rally – app een heuse wereldprimeur te huur aan.

Alle equipes krijgen via onze app, tijdens het rijden, niet alleen een constante feedback over hun eigen prestaties, onze app verwerkt ook alle individuele scores in een voor alle deelnemers continu zichtbare en zich steeds vernieuwende actuele ranglijst tijdens het rijden van de rally.

Hierdoor wordt het rijden van een rally met de CCC rally-app getransformeerd tot een spannend “Live gevecht tussen alle deelnemende equipes”

Onze Rally – app vervangt het traditionele Roadboek. (uw voordelen: geen drukwerk, modern design en snel aan te passen bij eventuele “last minute veranderingen” in de route.) Met onze Rally-app is na afloop de uitslag direct beschikbaar, heeft u veel minder manuren nodig om uw rally te hosten en tilt u de persoonlijke beleving van de deelnemers aan uw rally naar een tot heden ongekend niveau. CCC Rally biedt een scala aan faciliteiten die elke organisator naar eigen inzicht kan samenstellen tot een maatpakket naar wens voor zijn eigen rally.

Het huren van de CCC Rally – app is opgebouwd uit 2 kostencomponenten:

Eenmalige (1e) vergoeding van €500,00 (!) voor een uitvoerige briefing over de mogelijkheden van de CCC Rally – app . (briefing op locatie bij CCC Rally / Zuid Limburg. NL.) Wij kunnen u ook komen bezoeken maar berekenen hiervoor dan wel de reiskosten. Tijdens deze eerste “briefing voor organisatoren” bespreken wij met u alle mogelijkheden, alle beschikbare faciliteiten en instrueren wij u over het latere gebruik van de CCC Rally-app.

Het huren van de CCC Rally – app bestaat, na de eerste “know how” introductie, enkel nog uit een gestaffelde fee per deelnemende equipe. Deze staffel (alle prijzen zijn excl. BTW) is als volgt:

Onder 50 equipes
Deelnemers > 50 / < 75
Deelnemers > 75 / < 100
Meer dan 100 equipes

€25,00 per equipe
€23,00 per equipe
€21,00 per equipe
€19,00 per equipe

Rekenvoorbeeld: U organiseert voor de 1e keer een rally i.s.m. CCC Rally met 83 deelnemende equipes. U betaald dan €500,00 (eenmalig) plus 83 x €21,00 = €2.243,00 excl. BTW

Vanaf de daaropvolgend Rally, met gebruikmaking van de CCC Rally app, kost diezelfde Rally
(bij dezelfde 83 deelnemende equipes) nog slechts €1.743,00 excl. BTW.

Een investering die een gepaste startgeldverhoging van uw Rally meer dan rechtvaardigt

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.